İletişim Hattı Birgame Çalışma Saatleri
  • Size Nasıl Güvenebilirim Diyorsanız ?

    Size Nasıl Güvenebilirim Diyorsanız ?

    TAO Bilişim Hizmetleri Güvencesindesiniz.

» BEDAVA LEGEND ELMAS KAZAN!

Legend Online oynarken elmas kazanabileceğin hiç aklına geldimiş miydi?

 

Bonus sistemi sayesinde Legend Online’da elmas kazanmayan kalmayacak.


 

   

 

LEGEND ONLİNE BEDAVA ELMAS AL #BirgameFarkı

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Hem oyununuza devam edin, hem de bedava elmas kazanın.

 

  Legend Online oynarken Bedava elmas kazanabileceğin hiç aklına geldimiş miydi? Legend Online’ın yeni Bonus sistemi sizlere arkadaşlarınızla oyun oynarken elmas kazanma imkanı sunuyor. Hem oyununuza devam edin, hem de bedava elmas kazanın. Bu sistemle kazanmayan kalmayacak, arkadaşınızın yüklediği elmasın YARISI kadar elmas kazanma fırsatı!!!! 

 

 

 

       Bu sistem çok basittir ve oyunculara elmas kazandırmaktan başka amacı yoktur. Arkadaşlarınızla Legend Online elmas kazanabileceğinizi düşünmüş müydünüz? İşte o gün geldi. Arkadaşlarını Legend Online’a davet et, yüklediklerinin yarısı kadar elmas kazan! Legend Online bünyesinde çalışan bir eleman olun, hem oyun oynayın, hem elmas kazanın! Ayrıca mükemmel hediye paketleri de cabası!!!!

LEGEND ONLİNE BEDAVA ELMAS AL

LEGEND ONLİNE BEDAVA ELMAS KAZAN

LEGEND ONLİNE BEDAVA ELMAS TOPLA

LEGEND ONLİNE BEDAVA ELMAS BİRİKTİR

 

Sisteme Hemen Ücretsiz Kayıt Olmak İçin Tıklayın: 

http://bonus.oasgames.com/index.php

 

Kendinize ait promosyon linkiyle arkadaşınızı oyuna davet edin, arkadaşınızın yapacağı yüklemelerin yarısı kadar elmasın sahibi olun. Kulağa hoş geliyor değil mi?

 

Rüya değil gerçek!!! Bu hediye paketi siz Legend Online tutkunlarını bekliyor! Üst limit yok, ne kadar çok arkadaş, o kadar çok puan. Hediye limiti yok, daha çok puan, daha çok hediye!

 

 

 

 

       Bonus sistemi sayesinde Legend Online’da kazanmayan kalmayacak. Bir çok hediye sizleri bekliyor! Sisteme giriş yap, arkadaşını oyuna davet et, hediyeleri kazan!! Az işlem çok hediye, bunların hepsi Bonus Sisteminde! Hemen ücretsiz kayıt olun ve Legend Online’da kazanmaya başlayın.

 

Tüm Hediyeler burada

Bonus Puan Marketi

 

 

1.“Legend Online”nasıl bir oyundur?

Cevap: “Legend Online”  7 Road Teknoloji Limited Şirketi’ne ait indirmeye gerek kalmadan oynanan online bir oyundur. Oyuncular oyunda ordunun efendisi rolündedir. Oyun ekranında 3D kullanımı ve 2D performansı güzel bir görsel oyun deneyimi olarak oyunculara sunulmaktadır. “Legend Online” ilk sürümünde önemli olan; şehir çevresinin gelişimi, ek sahneyi keşfetme ve ayrıca bir lord olarakta şehri genişletebilir ve askerleri işe alabilirsiniz. Ek sahneyi keşfeden oyuncular farklı yöntemler kullanabilirler; kovalamak, kaçmak, karşıya saldırı ve son olarakta egemenliklerini yaratabilirler.

 

2.“Legend Online” istemci indirmeye gerek var mıdır?

Cevap: “Legend Online” online oyundur, istemci indirilmesine gerek yoktur, sadece tarayıcıyı kullanarak oynayabilirsiniz.

 

3.Sınırlı Platin Kart nasıl elde edilir?

Cevap: Sitemizi ziyaret ederek Sınırlı Platin Kartı alabilirsiniz.Sınırlı Platin Kartı almak için tıklayın>>

 

4.Oyuna girilmediğinde ne yapmalıyım?

Cevap: Aşağıdaki iki yöntemide deneyebilirsiniz:

(1)   Tarayıcıyı kapatarak FLASH eklentisini güncelleyin (xxxxx)

(2)   Geçici olarak Anti-Virüs Programınızı ya da Güvenlik Duvarını kapatarak, tekrar oyuna girmeyi deneyiniz.

Eğer sorun hala devam ediyorsa başka bir tarayıcı deneyin ya da Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçiniz.

 

5.Oyuna girdikten sonra siyah bir ekranla karşılaşırsan ne yapmalıyım?

Cevap: Tarayıcınızın önbelliğini temizleyin. (xxx), tekrar tarayıcınızı açarak giriş yapın.

Eğer sorun hala devam ediyorsa başka bir tarayıcı deneyin ya da Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçiniz.

 

6.Hesap silinebilir mi?

Cevap: Test döneminde ve oyunda herkes sadece bir hesap açabilmektedir. Silinemez ya da değiştirilemez.

 

7.Başka bir sahneye nasıl girilir?

Cevap: Ana arayüzünün sağüst köşesindeki Dünya Haritasına tıklayarak ya da kısa yol tuşu“M”ile başka bir sahneye gidebilirsiniz.

 

8.Diğer oyuncularla nasıl muhabbet edebilirim?

Cevap: Sol alt kçşedeki sohbet kanalından başka oyuncularla muhabbet edebilirsiniz. Aynı zamanda dünya ya da mevcut bölge kanalındanda grup sohbeti yapabilirsiniz.

 

9.Oyunda diğer oyuncularla grup savaşı yapılabilir mi?

Cevap: Oyunda grup olarak savaşabilir (PVE) ve diğerlerine meydan okuyabilirsiniz (PVP).

 

10.Bu versiyonda ilaç türü eşyalar var mı HP nasıl geri getirilir?

Cevap: HP satın alabilirsiniz. Her savaş sonuçlandıktan sonra otomatik olarak kahramanın HP’si tamamlanmaktadır.

 

11.Seviyemi nasıl hızla yükseltebilirim?

Cevap: Ana görev EXP ödülleri oldukça zengindir. Ek sahneye giderek EXP alabilirsin.

 

12.Ekipman nasıl elde edebilirim?

Cevap: Verilen görevleri tamamlayarak ekipman elde edebilirsin. Ek sahnedeki canavardan ekipman düşer ve ayrıca ek sahneyi geçtikten sonrada rastgele verilen ödüllerden ekipman alman mümkündür. Hediye paketlerindende mavi renki iyi bir ekipman alman mümkündür.

 

13.Gücümü nasıl hızla artırabilirm?

Cevap: Oyunda gücünü artırmanı sağlayacak birçok yol vardır; Atölye ekipmanları güçlendirir, kader sisteminden kader alınabilir, karakterine beceriler ekleyebilir ve daha yüksek seviyedeki askerleri işe alabilirsin.

 

14.Altın kullanışlı mıdır? Nasıl elde edilir?

Cevap: Altın oyundaki en kullanışlı para kaynağıdır. Oyundaki birçok işlem Altın kullanılarak tamamlanab,ilir

 

15.Ruh, EXP ve Nefret ne işe yarar?

Cevap: Asker almak Ruh harcamayı gerektirir. Kişisel seviye artışı ise EXP gerektirir. Bir kısım Beceri bırakılmak kesinlikle Nefret harcamayı gerektirir. En fazla 100 Nefret bırakılabilir.

 

16.Ruh ve EXP yeterli değil ise napmalıyım?

Cevap: Görevleri tamamlayarak EXP elde edebilirsin, ek sahnedeki vahşi canavarı öldürerekte EXP ve Ruh elde edebilirsin.

 

17.Can Değeri ne işe yarar?

Cevap: Her savaştan sonra (ek sahne ya da PVP), X Can Değeri harcanır, Can Değeri 0 olduğu zaman savaş ya da ek sahneden hiçbirşey elde edilemez. Hergün saat 5:00 da otomatik olarak 100 Can Değeri yenilenir.

 

18.Oyun nasıl kaydedilir?

Cevap: Tarayıcınızın “Sık Kullanılanlar” kısmına oyunu ekleyerek kaydedebilirsiniz.

 

19.Şifremi unuttum ne yapmalıyım?

Cevap: Resmi sayfadan “Şifremi Unuttum” a tıklayarak şifrenizi geri alabilirsiniz. Sorun hala devam ediyorsa müşteri iletişimine bildirin.

  

20.Herhangi bir sorun durumunda lütfen hemen müşteri hizmetlerine bildirin!

Online müşteri hizmetlerine durumunuzu anlatabilir ya da foruma mesaj bırakabilirsiniz. 24 saat içinde sizinle


Muhteşem kahramanları ve savaş görüntüleri ile bu oyunu hiçbir indirme işlemine gerek olmadan online olarak oynayabileceksiniz.

Legend Online oyununda oyuncular destansı bir şehri yönetiyorlar. Tabi ki bu şehrin lideri olmak kolay değil, insanlığı ele geçirmeye çalışan kötü güçlere karşı mücadele etmeniz gerekecek. Şimdi kısaca oyun özelliklerinden bahsedelim:

Legend Online'a başlarken 6 farklı karakter seçeneği var. Bunlar şöyle: Erkek Savaşçı, Kadın Savaşçı, Erkek Yaycı, Kadın Yaycı, Erkek Büyücü, Kadın Büyücü. Bu karakterlerin farklı stratejik özellikleri var, savaşırken en etkili olacağını düşündüğünüzü seçebilirsiniz.

Karakteriniz savaşırken üzerinde taşıdığı ve giydiği öğeler çok etkili olacak. Zırhlar, madalyalar, kasklar, çeşitli silahlar gibi ekipmanlarla güçlenebilirsiniz. Sahip olduğunuz öğeyi geliştirmek sizin elinizde. Bunun için atölyeye gitmeniz gerekiyor. Sahip olduğunuz binek hayvanı ile de gücünüze güç katabilirsiniz.

İyi bir kahramanın arkasında tabi ki askerleri de olur. Bunun için kışla seviyenizi geliştirmeniz lazım. Oyunda daha pek çok özellik var. Akademi, çiftlik, meclis, depo, ev, transfer kampı, amfi tiyatro bunlardan sadece bazıları.

Oyunun belki de en eğlenceli tarafı birlik sistemi. Bu sayede diğer oyuncularla birlik oluşturabilir ve gücünüzü artırabillirsiniz. Birliğiniz galibiyet kazandıkça ödüller kazanacaksınız. Kaybeden birlikler ise diğer kaybeden birliklerle eşleşleştirilecek ve müsabakalar devam edecek. Oyun içinde oyuncular chat sistemi ile canlı olarak sohbet edebilirler.


 

  

 

LoL'a giriş, 

legend elmas nereden alınır , legend online , legend , legend online e-pin , diamond , legend diamond , legend online diamond , legend online diamond satın al , legend diamond nereden alınır , legend e-pin, diamond e-pin , diamond epin , legend online satın al , facebook legend online , facebook legend online diamond ekle , legend online diamond yükle , diamond epin yükle , legend online hileleri , birgame.com , legend online elmas , legend elmas satın al

LEGEND BEDAVA ELMAS AL

LEGEND BEDAVA ELMAS KAZAN

LEGEND BEDAVA ELMAS TOPLA

LEGEND BEDAVA ELMAS BİRİKTİR

 

Üye Girişi Yap
E-Posta :
Şifreniz :


Banka Hesap Numaralarımız Kredi kartı ile ödeme Mobil Ödeme